fbpx
beste android slaap apps

De 9 beste Android Slaap Apps om beter te slapen (editie 2018)

De beste slaap apps voor Android is een overzicht van de beste slaapapps die op dit moment te downloaden zijn in de Google Play store. Deze slaap apps kunnen je slaapcyclus te monitoren, helpen om sneller in slaap te vallen, rustiger te ontwaken of om te kijken of je misschien snurkt of tandenknarst

Beste Slaap Apps voor Android

1. Sleep As Android

Sleep As Android

Sleep As Android is een uitstekende slaap tracking app die alleen beschikbaar is voor Android. Het is bedoeld om je slaap onregelmatigheden en andere storende gewoontes te verbeteren.

De Sleep as Android slaap app helpt je bij het volgen van je slaapcyclus en maakt ook een grafiek van je slaapgegevens. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon op de matras in de buurt van je lichaam te plaatsen. Het komt met een heleboel slaapgeluiden die je kunnen helpen slapen. Je kunt ook een slimme wekker instellen die je in je optimale slaapfase wakker maakt met natuurgeluiden.

Bovendien kan het ook snurken en slaap praten detecteren. Het heeft ook ondersteuning voor Android Wear, Pebble en Galaxy Gear apparaten. De app is gratis te downloaden en bevat advertenties. De slaap tracking functie is alleen beschikbaar voor 14 dagen in een gratis trial.


2. Sleep Cycle alarm clock

Sleep Cycle alarm clock

Sleep Cycle is een eenvoudige en een van de beste slaapcyclus app voor Android. Het is in de eerste plaats een wekker die je in je lichtste slaapfase met aangename deuntjes wakker kan maken. De app kan ook je slaappatronen volgen aan de hand van geluids- of trillingsanalyse en gedetailleerde slaapstatistieken weergeven.

Het kan dagelijkse slaapgrafieken verstrekken. Bovendien zijn er aanpasbare opties voor geluiden, wekfase, bewegingsdetectie, enz. De gratis versie van deze android slaap app biedt basisfunctionaliteiten en bevat advertenties. Echter, de pro versie is vrij duur en biedt extra functies.


3. Runtastic Sleep Better

Runtastic Sleep Better

Runtastic Sleep Better app vereist dat je je eerst aanmeldt voordat je de app kunt gebruiken. Het heeft een slaapmonitor die je slaapcyclus kan volgen en je gedetailleerde statistieken toont. Het enige wat je moet doen is je toestel naast je kussen plaatsen. Het werkt ook in de vliegtuigmodus. Met de slimme wekkerfunctie kan hij je helpen op het juiste moment wakker te worden.

Naast het volgen van de slaap, komt het ook met andere tracking opties zoals cafeïne en alcoholinname, enz. Het bevat zelfs een ingebouwd slaapdagboek. Je kunt de app gebruiken om maanstanden te volgen en te kijken of het effect heeft op je slaapcyclus.

Deze android slaap app is gratis en bevat wel advertenties. Om toegang te krijgen tot alle functies kan je upgraden naar de volledige versie die beschikbaar is als een in-app aankoop.


4. PrimeNap Sleep Tracker

Sleep Tracker

PrimeNap Slaap Tracker biedt een vrij gedetailleerde grafiek van je slaappatronen. Het probeert om elk stadium van je slaap zoals wakker, REM, N1, N2, en N3 diepe slaap te evalueren. Andere functies zijn onder andere een droomjournaal, schermdimmer, slaapgeluiden, enz. Het heeft een zeer aanpasbare slaapcyclus wekker die beschikbaar is voor 14 dagen in een gratis proefperiode.

Het beschikt ook over een multi-touch snoozetimer en slaap statistieken. Bovendien kan de achtergrond van de slaap app aangepast worden en werkt het ook in de vliegtuigmodus.

Sleep Tracker kan je ook helpen in slaap te vallen, en je kunt kiezen uit de geluidscollectie van slaapgeluiden. De slaapgeluiden stoppen automatisch wanneer de app detecteert dat je in slaap bent gevallen.

Het is een gratis android slaap app en bevat dus advertenties. De volledige versie van deze slaap tracking app is beschikbaar als een in-app aankoop.


5. Sleep Time

Slaap Cyclus Tracker en Wekker

Sleep Time is een andere slaap tracker app die beschikbaar is voor zowel Android als iOS. De gratis versie wordt geleverd met basisfunctionaliteiten zoals slaap tracken en een slimme wekker. Het genereert slaapstatistieken in gemakkelijk leesbare grafieken.

Deze slaapmonitoringsapp bevat ook een tabblad Soundscapes waar je veel natuurlijke geluiden kunt horen die je kunnen helpen in slaap te vallen. Je kunt je aanmelden bij de app of deze direct gebruiken.

Over het geheel genomen is deze slaap app vrij eenvoudig en bevat advertenties. Om advertenties te verwijderen en toegang te krijgen tot de extra functies kan je kiezen voor een maandelijks abonnement.


6. Alarm Clock Xtreme

Alarm Clock Xtreme

Alarm klok Xtreme is technisch gezien een wekker app. Echter, onlangs is het geupdate met een slaap tracking functie. Deze functie bevindt zich nog in het bètastadium. De app is zeer aanpasbaar en beschikt over een verscheidenheid aan alarmen. Je kunt het snoozen beperken doordat je alleen de snooze functie kunt instellen als je een wiskundig probleem oplost.

Ook kan deze slaap app je slaapgedrag analyseren en kun je slaapscores krijgen op basis van je slaapfases. Bovendien heeft het een ingebouwde timer, en kan je de achtergrond van de app aanpassen. De slaapapp Alarm klok Xtreme is gratis en bevat advertenties. Je kunt upgraden naar de Pro-versie om advertenties te verwijderen.


7. SnoreLab

SnoreLab

SnoreLab geeft je geen grafieken gebaseerd op je slaapcyclus. In plaats daarvan, registreert het je snurken. Het meet en volgt je snurkpatronen met een geavanceerd snurk detectie algoritme. Het zal detecteren wanneer je snurkt en registreert geluid fragmenten van je snurken. Het kan de geluidsbestanden naar je e-mailen.

Ook kan het de snurk intensiteit, frequentie, enz. meten. Het kan ook analyseren hoe factoren zoals het drinken van alcohol, cafeïne, enz. van invloed kunnen zijn op het snurken. De slaap app is gratis en bevat advertenties.

8. Do I Snore or Grind

Do I Snore or Grind

Do I Snore of Grind is een eenvoudige slaap tracker app. Het komt er gewoon achter of je snurkt of tandenknarst tijdens je slaap. Met de gratis versie kunnen maximaal vijf nachten opnames worden gemaakt. De pro versie heft die beperking op. Sommige andere functies omvatten tips voor het verminderen van zowel knarsen en snurken en volledige offline ondersteuning.

De app is bruikbaar in vliegtuig modus als dat nodig is. Je kunt deze android slaap app gebruiken in combinatie met je anti-snurkmiddelen om te zien of ze effectief zijn voor jou of niet. Het zal je slaap niet zo diepgaand volgen als de andere slaapapps, maar het kan wel helpen om een aantal van de slaapproblemen op te lossen die je mogelijk ervaart.

9. Relax Melodies

Relax Melodies

Relax Melodies is ontworpen om je te helpen bij slapeloosheid. Als je moeite hebt om te ontspannen om in slaap te vallen, dan is dit de app voor jou.

Kies een aantal ontspannende geluiden, voeg een vleugje natuur toe, combineer met een melodie en ta-ta: je slaapverwekkende melodie is compleet. Een keuze van mindfulness meditatie kan worden aangebracht over de mix zodat je nog beter kunt ontspannen.

Naast het creëren van u eigen mixen, kan je ook de melodieën van de Relax Melodies gemeenschap beluisteren om nieuwe klankcombinaties te ontdekken. Het integreren van je favoriete nummers uit je muziekbibliotheek in de geluidslagen versterkt de rustgevende ervaring nog verder.

Bron: FossBytes


Hoe vond je dit artikel? Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (55 votes, average: 4,67 out of 5)


Lees ook: