Slaapinfo.nl
slaapkamer fotos

199+ slaapkamer ideeen foto’s

Inspiratie foto’s nodig voor je slaapkamer interieur? Wij hebben meer dan 199 foto’s van slaapkamer ideeen verzameld ter inspiratie. Het volledige overzicht van alle slaapkamer ideeen vind je op onze Pinterest.

Slaapkamer ideeen voorbeelden

Wil je een Scandinavische, basic slaapkamer met moderne, lichte kleuren of zoek je inspiratie voor een landelijke of retro slaapkamer? Deze foto’s zullen je genoeg ideeen geven om zelf aan de slag te gaan met de inrichting van je slaapkamer. Lees ook het artikel over de perfecte slaapkamer. Daarin lees je welke factoren je nachtrust beinvloeden en hoe je hiermee rekening kunt houden bij de inrichting van je slaapkamer.

[raw]

[/raw]

Slaapkamerstijlen

Scandinavisch & Basic

Of het nu gaat om mode of interieur, onze Noorderburen weten wat hip is. Een Scandinavisch interieur is simpel, maar zeker niet saai. Het barst van de tegenstellingen. Strak design met warme materialen. Harde lijnen met zachte kleuren. Het is fris, praktisch, speels, maar vooral zonder al te veel poespas. Gebruik blank hout en wit als basis. Voeg daarna naar smaak kleur toe. Bekijk Scandinavische & Basic woonartikelen.

Retro & Vintage

Denk je met weemoed terug aan de jaren ’60 en ’70? Houd je van in het oog springende kleuren en spannende vormen? Dan voel jij je thuis bij de retro of vintagestijl. Met een basis van donker hout en zwart leer kun je combineren veel volle kleuren combineren zonder dat het te bont wordt. Retro houdt van kleur: okergeel, petrolblauw, bordeauxrood, olijfgroen of helder oranje. Het kan niet kleurrijk genoeg zijn. Bekijk Retro & Vintage woonartikelen.

Landelijk

De landelijke woonstijl doet je denken aan prachtige landhuizen en Engelse cottages. Heb jij oog voor detail en houd je van rijke materialen en sierlijke vormen? Dan is deze stijl iets voor jou. Overlaad je bed met een berg kussens om heerlijk in weg te zakken. Zet je woonkamer vol met schattige kandelaars. Typische materialen zijn hout en gevlochten riet. De kleuren zijn vooral neutraal: gebroken wit, lichtgrijs, beige. Bekijk Landelijke woonartikelen.

Industrieel

Voor deze stijl hoef je echt niet in een enorme loft in New York te wonen. Houd je van natuurlijke materialen, stoere vormen en vind je het mooi als niet alles perfect is? Dan is deze stijl echt iets voor jou. Meubels van steigerhout geven je interieur karakter. Met stalen accenten maak je je interieur robuuster. En industrieel staat niet voor kil en koel. Woonaccessoires of lampen van kurk zorgen voor een warme touch. Bekijk Industriële woonartikelen.


Hoe vond je dit artikel? Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,10 out of 5)


Ook interessant:

Ontvang 42 slaaptips!

Nieuwsbrief is gratis en je kunt je op ieder moment afmelden.Slaap jij wel genoeg?
Doe de Slaaptekort Zelftest!
error: Alert: Wij stellen een link naar slaapinfo.nl zeer op prijs!