fbpx
slaapkamercadeaus

Slaapkamercadeaus: Geschenken voor op de slaapkamer

Verwen je partner met slaapkamercadeaus. Van een stille hint om het snurken aan te pakken tot handige slaapkamer gadgets die niet mogen ontbreken op je nachtkastje. Kortom slaapkamercadeaus:  De mooiste geschenken voor op de slaapkamer!

Slaapkamercadeaus

Lichtwekkers

Philips heeft een compleet assortiment lichttherapieproducten ontwikkeld waarin de gezonde effecten van licht worden toegepast. In tegenstelling tot een gewone wekker maakt een wake-up light gebruik van een lamp die 20 tot 40 minuten voordat het alarm afgaat steeds feller gaat schijnen. Hierdoor ontwaak je veel natuurlijker. Alsof de zon opgaat in je slaapkamer! Bovendien hebben wake-up lights een verscheidenheid aan alarmgeluiden die veel rustiger en minder stressvol zijn dan traditionele alarmgeluiden. Meer wake-up lights

Ocean Projector Speaker

De Ocean Projector Speaker – Lichtshow met Watereffect projecteert een prachtige oceaan in je kamer. Je waant je in een compleet andere wereld. Alsof je heerlijk aan het snorkelen bent op vakantie en je omhoog kijkt naar de oppervlakte van de zee. De Ocean Projector Speaker is ideaal voor mensen die eens heerlijk willen ontspannen na een dag hard werken. Deze projector heeft een ingebouwde speaker waarop je je eigen muziek kunt aansluiten via het meegeleverde 3,5 mm mini-jack snoertje.   

Philips Luchtbevochtiger met NanoCloud-technologie

Voorkom droge lucht met deze Philips HU4803/01 luchtbevochtiger. Dankzij de automatische vochtingsmodus en de NanoCloud-technologie, ben je verzekerd van een gezond leefklimaat. Hij verdeelt de bevochtigde lucht gelijkmatig over de kamer en verspreidt 99% minder bacteriën dan ultrasonische bevochtigers.

Air Free – Volledig stille Luchtreiniger

Volledig stille luchtreiniger aanbevolen voor ruimtes tot 16 m². De Airfree® TSS ™ technologie maakt gebruik van verwarmde lucht in de door schimmels, bacteriën, virussen, huisstofmijt, pollen en allergenen in de luchtte vernietigen i.p.v. op te vangen in filters en beschermt daardoor effectief. U hoeft dus nooit filters te vervangen. Airfree reinigt 24 uur per dag de lucht die u inademt en is geheel geluidloos. Ideaal voor slaapkamer en kinderkamer.

Oordopjes

Unieke oordoppen voor omgevingslawaai en snurkgeluiden. Deze oordopjes hebben een uniek filtersysteem wat er voor zocht dat u geen last meer heeft van lawaai zoals bijvoorbeeld een snurkende partner. Deze oordoppen dempen het storende omgevingslawaai maar door de speciale filters blijven geluiden als de wekker nog wel hoorbaar. Door het zachte materiaal van de oordoppen en het zachte filter zijn de oordoppen de hele nacht comfortabel. Meer oordopjes om te slapen 

Slaapmaskers

Verduisterend oogmasker voor totale ontspanning. Totale verduistering in elke houding door de verstelbare hoofdband. Ideaal bij lange reizen; helpt zo uw bioritme in balans te houden. 100% Bamboo / 100% Ecologic  Dit product is gemaakt van een zacht materiaal welke weldadig aanvoelt en gevuld met kleine granen en zaden voor een comfortabele pasvorm. Meer slaapmaskers

Anti Snurkbeugel

U wordt uitgeruster wakker en de mensen om u heen kunnen weer rustig slapen. Mr. Anti Snurk is de meest voordelige optie voor een anti snurkbeugel van hoge kwaliteit. Snurken wordt veelal veroorzaakt door dat het zachte gedeelte van het gehemelte de luchtwegen belemmerd. Deze belemmering wordt veroorzaakt doordat de onderkaak naar beneden zakt tijdens het slapen. De Mr. Anti Snurk beugel zorgt ervoor dat de onderkaak niet zakt, zodoende wordt het snurken voorkomen.


Hoe vond je dit artikel? Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)


Lees ook: