fbpx
Slaapinfo.nl
melatonine kopen

Melatonine kopen? Overzicht beste melatonine tabletten

Wil je melatonine kopen? Maar welke melatonine tabletten kun je het beste kopen? Je kunt melatonine tabletten bestellen in verschillende doseringen: 5 mg, 3 mg of 1 mg per tablet. Melatonine kan je gebruiken om sneller in slaap te vallen of wanneer je last hebt van een jetlag. 

Direct naar melatonine 5 mg | melatonine 3 mg | melatonine 1 mg

Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk bewezen. Tevens is het verband tussen het gebruik van ten minste 0,5 mg Melatonine en verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag door de EFSA wetenschappelijk bewezen.

Lees ook: Wat is melatonine en wat doet melatonine in je lichaam?

Melatonine kopen

Je kunt melatonine kopen in doseringen van 5 mg, 3 mg, 1 mg of zelfs minder. Je bestelt de tabletten eenvoudig online en hebt ze binnen 1 a 2 dagen in huis.

Melatonine 5 mg

Lucovitaal Melatonine Forte 5 mg

Melatonine 5mg Forte van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en aan verlichting van de gevolgen van een jetlag. Bevat 5 mg per gemakkelijk slikbaar tabletje.
Meer info // Prijs: € 34,95

melatonine kopen 5mg forte lucovitaal

Eazzysleep Melatonine 5 mg

Eazzysleep Time Released melatonine tabletten vallen na inname niet direct uiteen waardoor de melatonine langzaam aan het lichaam afgegeven. Bevat 5 mg per tabletje.
Meer info // Prijs: € 15,95

Eazzysleep melatonine kopen

Melatonine 3 mg

Body & Fit Melatonine 3 mg

Body & Fit melatonine tabletten dragen bij aan de vermindering van de tijd om in slaap te geraken en helpen om een jetlag te verlichten. Bevat 3 mg per tabletje.
Meer info // Prijs: € 5,15

Body & Fit Melatonine kopen 3 mg

Sambrosa Melatonine 3 mg

Stimuleert het sneller in slaap vallen. Bij jetlag en ploegendienst. Makkelijke capsules om in te nemen. Met onder andere 3 mg melatonine, kruiden en magnesium.
> Meer info // Prijs: € 18,90

Sambrosa Melatonine kopen 3 mg

Super Melatonine 3 mg

Super Melatonine bevat naast 3 mg melatonine per tablet ook magnesium en vitamine B6.  Het helpt bij mensen die moeilijk in slaap vallen en verlicht jetlag klachten.
Meer info // Prijs: € 17,90

Super Melatonine kopen 3 mg

Melatonine 1mg

Lucovitaal Melatonine 1 mg

Lucovitaal Melatonine zuigtabletten bevatten 1 mg melatonine per tablet en hebben een bosbessensmaak. Het helpt bij mensen die moeite hebben om snel in slaap te vallen.
Meer info // Prijs: € 4,99

melatonine kopen 1mg lucovitaal (1)

Sleepzz Melatonine 1 mg Forte

Sleepzz Melatonine extra forte bevat 1 mg melatonine per tablet.  Deze slaaptabletten zorgen ervoor dat je sneller slaperig wordt.
Meer info // Prijs: € 12,99

melatonine kopen 1mg Sleepzz

 

Melatonine dosering en gebruiksaanwijzing

Als je nog nooit eerder melatonine hebt gebruikt, begin dan met tabletten die 3 mg of minder melatonine bevatten. Het duurt een tijdje voordat de melatonine in je bloed terecht komt. Daarom is het belangrijk om minstens 30-60 minuten voordat je naar bed gaat de melatonine in te nemen met water. Melatonine dient uitsluitend te worden genomen door gezonde personen.

Lees altijd goed de aanwijzingen op de verpakking en gebruik melatonine niet wanneer je reumatoïde artritis, leukemie, ziekte van Crohn, baarmoederhalskanker of leverziekte hebt. Voorzichtigheid is ook geboden bij zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, ernstige neurologische stoornissen en bij nierinsufficiëntie. Als melatonine je hebt ingenomen moet je niet rijden of machines bedienen.


Hoe vond je dit artikel? Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 votes, average: 4,36 out of 5)


Lees ook:

 Slaap jij wel genoeg?
Doe de Slaaptekort Zelftest!