fbpx
Beste anti snurk middelen kopen

Anti snurk middelen kopen? 5 beste middelen tegen snurken!

Anti snurk middelen kopen? Dit overzicht toont de 5 beste hulpmiddelen tegen snurken. De reden voor het gebruik van middelen tegen snurken is eenvoudig: het helpt zodat jij maar vooral je partner beter kan slapen. Anti snurk middelen kopen doe je eenvoudig online. Vandaag besteld, morgen in huis. Wij hebben de 5 beste middelen tegen snurken voor je op een rij gezet.

Snurken komt door een vernauwing van de luchtweg tussen neusgaten en stembanden. Deze vernauwing kan verschillende oorzaken hebben, zoals de tong die naar achteren zakt als u op de rug ligt. Overgewicht, alcohol, slaapmiddelen en roken zorgen ervoor dat snurken verergert.

Anti snurk middelen kopen om ongestoord te slapen

Wil jij de beste anti snurk middelen kopen ? Dan hebben wij hieronder de vijf beste middelen tegen snurken voor je geselecteerd.

Anti Snurk beugels

Snurken wordt veelal veroorzaakt door dat het zachte gedeelte van het gehemelte de luchtwegen belemmerd. Deze belemmering wordt veroorzaakt doordat de onderkaak naar beneden zakt tijdens het slapen. Deze blokkade is in de meeste gevallen de oorzaak van snurkklachten.

Een bewezen effectief middel in 90% van de gevallen is een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA), in de volksmond ook wel een “anti snurk beugel” of “anti snurk bitje” genoemd. Dit middel pakt snurkklachten bij de bron aan: het voorkomt dat je onderkaak tijdens de slaap naar achteren valt en de keelholte blokkeert.

Een op maat gemaakte beugel zorgt voor het beste resultaat. Deze zijn wel duurder.

Neusspreiders

De neusspreider is een anti snurkmiddel dat ook wel bekend staat als neusverwijdener of -opener. Het is een klein apparaatje dat bestaat uit twee kleine kegeltjes of buisjes met open punten, verbonden door een plastic gebogen bruggetje. De buisjes dienen zo ver als mogelijk in de neusgaten geduwd te worden, waardoor de neusgaten worden verwijd. Dit zorgt voor een betere ademhaling tijdens de slaap.

Doordat er meer lucht via de neusgaten binnenkomt is er daarnaast minder ademhaling door de mond nodig. Dit verkleint de kans op snurken, omdat er minder druk op de keel komt te staan. Doordat meer zuurstof het lichaam binnenkomt en zodoende ook de hersenen, kan men daarnaast dieper slapen en beter uitrusten.

Anti snurk pleisters

Wanneer je het niet prettig vindt om te slapen met iets in je neus, kun je eerst proberen of een neuspleister uitkomst biedt.  Neuspleisters tegen snurken lijken op gewone pleisters, maar zijn stugger en hechten zich beter aan de huid. Ze zullen daarom tijdens de slaap probleemloos blijven zitten.

Je brengt ze aan op de neusbrug, tot net boven de neusvleugels, en werken als een soort neusspreider: ze openen de neusgaten zodat lucht beter kan passeren. Ook voorkomen ze dat neusvleugels dichtklappen tijdens de inademing. Vaak bevatten neuspleisters één of meerdere spalkjes die zorgen voor extra kracht.

Doordat neuspleisters de luchtstroom in de neus verbeteren, voorkomen zij een gedwongen mondademhaling die kan zorgen voor een negatieve druk in de keel. Deze druk is in veel gevallen de veroorzaker van snurkklachten.

Anti snurk band

Doordat de anti snurk hoofdband je kin ondersteunt blijft je mond tijdens het slapen gesloten, dit bevordert de ademhaling door de neus. Ongeveer 80% van de mensen die snurken slaapt met de mond open. Een Anti snurk hoofdband is de meest gemakkelijke en voordelige manier om snurken als gevolg van slapen met een geopende mond te voorkomen.

Anti snurk keelspray

Er zijn veel verschillende redenen voor snurken. Veelal ligt de oorzaak van snurken in vibraties van de huid achter in de keel. Door voor het slapen gaan achter in de keel te sprayen wordt een laagje aangebracht dat helpt tegen deze vibraties. Dit vermindert het snurkgeluid. Anti-Snurk Keelspray bevat een mengsel van natuurlijke oliën en vitaminen, helpt snel en heeft een frisse pepermuntsmaak.

Slaapapneu

Let op: Snurken kan een teken zijn van slaapapneu. Dat is een een ernstige slaapstoornis waarbij je ademhaling even stokt in je slaap. Hierdoor word je steeds wakker om naar adem te snakken. Met de online slaapapneu test kun je testen hoe groot de kans is dat jij slaapaneu hebt. Maar als de symptomen van slaapapneu je bekend in de oren klinken, ga dan naar je huisarts en laat serieus onderzoeken of jij slaapapneu hebt.


Hoe vond je dit artikel? Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 4,20 out of 5)


Lees ook: