fbpx
hangmat slapen

Handige slaapspullen voor op vakantie

Goed slapen op de camping, in een hotel of in het vliegtuig is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je op vakantie slecht slaapt kan dat je vakantiepret behoorlijk onderdrukken. Insecten, vreemde geluiden, oncomfortabele vliegtuigstoelen, allemaal oorzaken die je nachtrust kunnen verstoren. Wees goed voorbereid als je op vakantie gaat.  Deze handige slaapspullen mogen daarom niet ontbreken in je koffer.

Oordopjes

Op de camping of in een hotel kan het soms best gehorig zijn. Ook in het vliegtuig is veel lawaai van de motoren. Met deze oordopjes demp je eenvoudig, goedkoop en comfortabel storende geluiden.


Slaapmaskers

Niet alle tenten en hotelkamers zijn erg donker. Een slaapmasker biedt dan uitkomst! Of wanneer je wilt slapen in het vliegtuig, kunnen deze slaapmaskers goed van pas komen!


Melatonine tabletten

Als je ver met het vliegtuig op reis gaat krijg je te maken met een jetlag. Dan kunnen melatonine tabletten helpen om je jetlag te verminderen.


Nekkussens

Heerlijk voor in het vliegtuig, in de trein of auto. Deze kussens voor in je nek geven je hoofd extra ondersteuning als je gaat knikkebollen.


Kampeerkussens

Als je normaal gewend bent om te slapen met een hoofdkussen zal je deze waarschijnlijk missen als je gaat kamperen. Dan kan een kampeerkussen uitkomst kiezen.


Gordelkussen

Ideaal voor kinderen achter in de auto is het gordelkussen! Dit superzachte  gordelkussen verhelpt snijdende autogordels. Zo kan je kind comfortabel slapen in de auto zonder een zere nek te krijgen.


Antimuggen

Niks zo irritant als een mug in je tent of in je hotelkamer. Maar met muggenmelk zorg je er in ieder geval voor dat je ’s nachts niet wordt gestoken. Het beschermt 7 uren tegen Europese muggen en 5 uren tegen tropische muggen. Wil je een 100% natuurlijk middel, overweeg dan een Anti-muggen armband.


Zaklampen

’s Nachts plassen op de camping? Dat kan een heel avontuur zijn zonder zaklamp. Deze zaklampen zijn ideaal voor op de camping.


Reisadapter

Nooit meer problemen met het opladen van je telefoon met deze handige Internationale Wereldstekkers.


Hangmatten

Als je lekker in de schaduw overdag een dutje wilt doen zijn deze hangmatten erg geschikt. En deze hippe hangmatten neem je gewoon mee op reis!


Reisklamboe

Deze klamboe van Travelsafe is geschikt voor 2 personen en is speciaal ontwikkeld voor degenen die licht en compact willen reizen, zoals rugzakreizigers, wereldreizigers etc. Deze kamboe is tropenproof.


Kinderwagen Klamboe

Deze klamboe is ideaal voor de kinderwagen, buggy of maxicosi. Je monteert hem eenvoudig en je kleintje heeft geen last meer van vervelende insecten.


Reisbedje

Ga je op vakantie met een baby of dreumes? Dit reisbedje zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden. Het is sterk en veilig maar tegelijk ook superlicht, en je neemt het overal mee naartoe.


Toiletemmer

Moet je ‘snachts vaak naar de WC op de camping, dan biedt deze toiletemmer uitkomst. Gewoon heerlijk plassen in de voortent!


Hoe vond je dit artikel? Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (43 votes, average: 4,35 out of 5)


Lees ook: