fbpx
AYO Lichttherapiebril

AYO lichttherapiebril & app

AYO lichttherapiebril is een nieuw en innovatieve product dat mede ontwikkeld is in Nederland. Het is een geavanceerde, stijlvolle lichttherapie wearable met bijbehorende app. AYO is gebaseerd op wetenschappelijk chronobiologisch onderzoek en uitermate geschikt voor mensen die last hebben van jetlags of winterdepressies.

Wat is AYO?

AYO is een bril die blauw licht schijnt in de ogen van de drager. Tijdens het gebruik kan je doen wat je wilt, het licht schijnt namelijk in je periferie van je oogveld. Een bijbehorende app geeft aan wanneer je AYO het beste kan gebruiken—afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Een sessie duurt 20 tot 40 minuten.

Bekijk dit filmpje om te zien wat AYO precies kan en doet:

Wat doet AYO?

Dit zijn de belangrijkste voordelen van AYO:

  • AYO optimaliseert je slaapritme
    Je biologische klok en je levensstijl lopen meestal niet synchroon, waardoor het moeilijk is om in slaap te vallen en wakker te worden wanneer je wilt. Met de slimme algoritmes van AYO kan je jouw biologische klok aanpassen aan je levensstijl zodat je makkelijk in slaap valt en vol energie uit bed springt.
  • AYO geeft je extra energie geven
    Heb je een energie dip? Of heb je even meer energie nodig, voor een meeting, een wedstrijd of om tijdens het uitgaan niet in de slaap te vallen? s’ Winters kan je weinig hulp van de zon verwachten. Door je zelf met behulp van AYO voor een korte periode aan blauw licht bloot te stellen verhoog je jouw energielevel en gemoedstoestand zodat je optimaal kan presteren.
  • AYO  voorkomt jetlags
    Jetlags kunnen erg vervelend zijn voor mensen die veel reizen. Het duurt even voordat je hersteld bent van een lange reis. J lichaam is namelijk een andere tijdzone gewend. Op basis van je vluchtschema en je persoonlijke profiel kan AYO met slimme algoritmes een programma samenstellen waardoor jetlags verleden tijd zijn. Zo blijf je productief tijdens het reizen en verlies je geen extra tijd aan slaap of juist slapeloosheid.

>> Direct AYO lichttherapiebril bestellen

Beter ontwaken

Elke ochtend wakker worden met een goed gevoel! Je hoeft niet langer je wekker 10x te snoozen. AYO stelt je in staat om je eigen “biologische alarmklok” te gebruiken, zodat je lichaam beter wordt opgeladen en klaar is voor de nieuwe dag. Makkelijker wakker worden of ’s avonds langer wakker blijven – met AYO ervaar je hernieuwde energie. Stel je gewenste bedtijden in en AYO zal de rest doen om je biologische klok weer in vorm te krijgen!

De wetenschap achter AYO

Chronobiologie is de wetenschap achter onze biologische klok; ons interne dag en nacht mechanisme dat onder andere verantwoordelijk is voor hormoonafgifte. Onderzoek op dit gebied is de afgelopen 50 jaar in ontwikkeling geweest. Chronobiologie stelt ons tegenwoordig in staat om de biologische klok aan te passen  zodat je gezonder, gelukkiger en een meer actief leven krijgt.

Waarom werkt AYO tegen jetlags en winterdepressies?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat blauw licht invloed heeft  op het menselijke biologische ritme. Het onderdrukt de aanmaak van melatonine. Melatonine is een hersenstof dat je vlak voor het slapen gaan aanmaakt zodat je slaperig wordt. Onderdrukken van dit hormoon zorgt ervoor dat je wakker en alert blijft. Daarnaast zijn er vele studies die laten zien dat blauw licht helpt tegen seizoensgebonden winterdepressies en andere type depressies. Lichttherapie met blauw licht is daarom ook dé behandelmethode voor  jetlags en winterdepressies. Tot slot, zijn er studies die laten zien dat blauw licht de cognitieve prestatie verhoogt en de slaapkwaliteit verbetert.

Prijs: 169.-

[mks_button size=”large” title=”Meer info en AYO bestellen” style=”squared” url=”https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=22569&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fayolite-lichttherapiebril-ervaar-beste-vorm-van-lichttherapie%2F9300000017204153%2F&name=AYOlite%20lichttherapiebril%20-%20ervaar%20de%20beste%20vo…&subid=ayo” target=”_self” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]


Hoe vond je dit artikel? Geef je waardering:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 4,22 out of 5)

Lees ook: